Aktuelle avis

  

Velkommen til C&C Isenkram og en verden af jul

Hos CC-Isenkram elsker vi julen. Det smukt dækkede julebord, den helt rigtige julegave og årets højdepunkt, den veltilberedte julemiddag. Her på siden finder du alt, du skal bruge til en vidunderlig jul.

 

 

 

SE VORES JULEKATALOG KLIK HER

 

Julen nærmer sig med hastige skridt

Nu nærmer julen sig – og hvem er ikke glad for det! Det er vi bestemt hos C&C Isenkram for vi elsker jul og alt hyggen omkring det. Det er nu at de fine julegaver skal deles med dem vi har kært, det er nu lækre julemiddag skal intages, den fine julepynt bliver sat op i hjem og byer landt rundt. De hyggelige traditioner skal holdes vedlige og værdsættes og ikke mindst den magiske stemning, der fylder hele december måned. Sammenværd med familie og venner skal nydes og vi skal være sammen med folk som vi elsker.

 

Sådan fejer vi jul hos C&C Isenkram

Julestemningen er høj i butikken som online, og vi er ved at elsker at byde folk inden for til julehygge og helt vanvittige gode tilbud. Vi laver udstilling til det smukke dækkede julebord til den helt rigtige julegave. Selvom julen er en skøn periode, så ved vi også at den kan være travl og stressende på mange områder. Vi skal nå det hele og lidt mere. Derfor gør vi hos C&C Isenkram en stor dyd ud af at gøre det nemt for dig. Du kan nemt handle dine julegaver på cc-isenkram.dk allerede nu, så ved du at den del er klaret, så du kan koncentere dig om det flotte bord og maden.

 

C&C isenkrams julekatalog samler alle vores gode tilbud ét sted.

Vores digitale julekatalog øverst på denne side viser alle vores gode tilbud, som vi kører online samt i fysisk i vores butikker. Alt hvad du skal bruge til julen eller gode gave ideer. I C&C Isenkram´s julekatalog kan du finde inspiration til alt fra borddækningen, julemiddagen, julegaverne, julepynten og meget andet. Tag en tur igennem vores katalog og få en masse gode ideer til den kommende jul.

 

  

 

Husk du er altid velkommen til at skrive til web@cc-isenkram.dk eller ringe på 86420271, hvis du har spørgsmål til varer eller andet.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butik som online.

Glædelig jul ønskes du af hele C&C Isenkram