Handelsbetingelser

C&C Isenkram

Kirkegade 2

8900 Randers


Henvendelse vedrørende ordrer bestilt via webshop:

Telefon: 86 42 02 71 (åben hverdage 10-17)

Mail: web@cc-isenkram.dk

Vi bestræber os på at besvare din mail inden for 2-5 hverdage samt at besvare alle telefoner hurtigst muligt.

 

Disse betingelser er gældende for forbrugere ved handel på cc-isenkram.dk. Varer købt på cc-isenkram.dk er alene henvendt til forbrugere. Ved bestilling af varer på cc-isenkram.dk bekræftes det, at varer ikke er købt med henblik på videresalg.

 

1. Bestilling:

Åbningstider: Webshoppen er åben 24 timer i døgnet og ordrer kan derfor afgives, når du har tid.

Alle priser er i danske kroner (DKK) samt inkl. moms og ekskl. fragtomkostninger.

Du kan bestille varer via vores hjemmeside/webshop.

Du vil umiddelbart efter ordrens gennemførelse modtage en ordrebekræftelse pr. mail.

Når du handler på www.cc-isenkram.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Har du handlet på vores webshop før (og oprettet dig som kunde) har du mulighed for at se tidligere ordrer.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.cc-isenkram.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Vi samler ikke flere bestillinger i en samlet pakke. Det betyder, at hvis du har lagt en bestilling og efterfølgende bestiller igen f.eks. samme dag, samler vi ikke bestilllingen i en pakke.

 

2. Betaling:

Alle priser på websitet er dagspriser, angivet i danske kroner og er inklusiv moms samt alle danske afgifter, told mv.

www.cc-isenkram.dk kan betaling ske via betalingskort. Der kan betales med flg. kort: Dankort, Visa/Dankort, Diner Club, Eurocard, Mastercard.

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

  

Alle betalingstransaktioner betalt med betalingskort gennemføres via det sikre betalingssystem ePay, der er godkendt af NETS. Alle kortoplysninger transmitteres krypteret via en SSL kryptering (Secure Socket Layer).

Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort og mobilepay.

Beløbet for varene trækkes først, når varerne sendes fra www.cc-isenkram.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Betaling via ViaBill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

månedsydelse den 20. i hver måned.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned.

https://viabill.dk/terms/

 

OBS. Der kan ikke benyttes gavekort/tilgodeseddel på www.cc-isenkram.dk.

 

3. Levering og fragt:

Hvis man køber for 499,- DKK - Er der fragt fri levering til pakkeshop

Hvis man køber for over 999,- DKK - Er der fri fragt på pakkeshop og privat levering

Ellers koster fragt 49,- DKK til pakkeshop og 59,- DKK til en privatadresse.

Hos cc-isenkram.dk bestræber vi os på at have dine varer ude hos dig i løbet af 1-4 hverdage. En afvigelse af dette vil blive meddelt til dig hurtigst muligt.

Under kampagner samt op til jul, skal der forventes længere leveringstid end normalt.

Vedrørende gaveindpakning medtages dette ikke i faktureringsbeløbet vedrørende gratis fragt, da det er et produkt som kan tilvælges/fravælges.

 

 

 


 
4. Fortrydelsesret og returnering

Når du som forbruger handler på nettet, har du krav på 14 dages fortrydelsesret.

Køber kan uden begrundelse træde tilbage (fortrydelsesret) fra den indgåede aftale inden fortrydelsesfristen. Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag, køber har modtaget sin vare. Hvis du har bestilt flere foskellige varer i samme køb, men de leveres enkletvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Køber skal inden udløbet af fortrydelsesfristen give cc-isenkram meddelelse om, at køber ønsker at fortryde sit køb. Meddelelse skal ske skriftligt til cc-isenkram.dk på web@cc-isenkram.dk. Vi opfordrer til, at du benytter vores fortrydelsesformular, som du finder nederst i handelsbetingelserne, da dette gør det hurtigere for os at behandle din fortrydelse og returnering. I din meddelelse skal der oplyses ordrenummer, som findes på ordrebekræftelsen.

Hvis køber benytter sig af sin fortrydelsesret, skal køber afsende eller aflevere varen til cc-isenkram.dk uden unødig forsinkelse dog senest 14 dage efter den dato, hvor køber har meddelt cc-isenkram.dk, at denne benytter sig af sin fortrydelsesret.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Disse aftaler kan ikke fortrydes: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 Som forbruger har du 90 dages udvidet returret, når du handler hos os. Læs mere om dette under "returnering og fortrydelsesret".

 

Returnering

Køber skal selv afholde omkostningerne ved returnering af varen, og denne er ansvarlig for at varen er forsvarligt pakket ind. Køber bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, herunder som følge af forkert håndtering af varen. Varen bedes returneret i original emballage. Manglende eller beskadiget original emballage medfører oftest en forringelse af varens handelsværdi.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
Vi modtager ikke forsendelser, som er sendt ufranko eller pr. efterkrav. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.Varen skal sendes til adressen:

C&C Isenkram

Kirkegade 2

8900 Randers

Der bedes vedlægges kopi af fakturaen i returkassen. Herudover bedes du vedlægge en kopi af returformularen.

 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis køber fortryder sit køb, refunderer cc-isenkram.dk det fulde beløb. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).

cc-isenkram.dk refunderer beløbet til køber uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter meddelelsen om at gøre brug af fortrydelsesretten er modtaget hos cc-isenkram.dk. Refundering sker via den samme betalingsform som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt, hvorfor vi opfordrer dig til at udfylde og medsende vores returformular, når du returnerer varer. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

For at få det fulde beløb retur, skal du returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Nægtet modtagelse/ikke afhentet

  • Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af pakken uden samtidig at give os besked herom pr. mail.
  • Hvis du gør brug af din fortrydelsesret ved at nægte modtagelse, vil du blive trukket fragtomkostninger, når vi modtager din returpakke.
  • Har du ikke afhentet din pakke og den bliver sendt retur til os, afholder du som kunde selv fragtomkostingerne ved en evt. genudsendelse. Der vil blive trukket fragtomkostninger fra returbeløbet, hvis man ikke ønsker sin pakke genudsendt 
5. Reklamationer

Når du handler på cc-isenkram.dk som forbruger finder købelovens mangelsregler anvendelse. Hvis du mener, at din vare har en fejl eller en mangel, skal du kontakte vores kundeservice her. Når du henvender dig, skal du forklare, hvad fejlen eller manglen ved varen er. Du skal kontakte os snarest muligt og inden for rimelig tid efter, at du er blevet opmærksom på fejlen eller manglen. Hvis du reklamere inden for 2 måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi yder 24 måneders reklamationsret på alle produkter som du finder på cc-isenkram.dk. Hvis din reklamation er berrettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Ved returnering af varer, hvor der er tale om en berrettiget reklamation, sender vi dig en forudbetalt returlabel på mail, som du kan bruge til at sende varen retur til os.

Har du sendt din vare uden returlabel og er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

C&C Isenkram

Kirkegade 2

8900 Randers C

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adresse

 

 

Fragtskade/modtagelse af defekt vare

Har du modtaget din pakke, men en eller flere varer er gået i stykker?

Følg da denne guide:

  • Tag et billede af varen/varerne, der er gået i stykker i fragt, eller fejlen på varen.
  • Send dette til pr. mail web@cc-isenkram.dk - husk at noteret dit ordrenummer.

Vi opfordrer dig til at gøre dette hurtigst muligt efter modtagelse, da dette letter din bevisbyrde.


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

C&C Isenkram

Kirkegade 2
8900 Randers

E-mail: web@cc-isenkram.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir) 
Klagemuligheder

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på cc-isenkram.dk, telefon: 8642 0271 eller på mail web@cc-isenkram.dk. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du klage til Forbrugerklagenævnet

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk

 
Center for Klageløsning

Online Dispute Resolution, eller ODR, er et nyt online klageorgan som er udviklet som en hjælp til forbrugere, der har behov for assistance til at få behandlet en klage vedrørende et køb på nettet. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 
7. Personoplysninger

Vi indsamler, videregiver og behandler personoplysninger om dig (herunder navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, oplysninger om dine køb og betalingsdata), for at kunne opfylde aftalen med dig, for at kunne efterkomme dine anmodninger og for at kunne sende dig nyhedsbreve og markedsføring. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre vi er berettiget hertil for at overholde aftalen med dig, dog vil videregivelse kunne ske i forbindelse med en omstrukturering eller salg af vores aktivitet. Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU og i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på cc-isenkram.dk er Isenkram Chr Christensen v/Flemming Bødker, og du kan ved henvendelse hertil få oplysninger om, hvad der er registreret om dig. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven hvorefter oplysningerne slettes.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: web@cc-isenkram.dk


 
8. Forsikringer

Vi anbefaler, at du altid har en ansvarsforsikring, der dækker dine indkøb.

 
9. Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos cc-isenkram.dk. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forældre eller værge.


10. Gaveindpakning

Ønsker du at tilkøbe gaveindpakning til varerne i din ordre, kan du tilvælge dette ved checkout. Dette koster 18,75 DKK inkl. moms pr. varelinje.

Skriv gerne anledning i kommentarfeltet.

Vedrørende gaveindpakning medtages dette ikke i faktureringsbeløbet vedrørende gratis fragt, da det er et produkt som kan tilvælges/fravælges.


11. Kontakt

Vedrører din henvendelse køb på www.cc-isenkram.dk, bedes du kontakte vores kundeservice på web@cc-isenkram.dk. Hvis du ønsker at kontakte cc-isenkram.dk hovedkontor, kan du kontakte os på
Tlf. 8642 0271


C&C Isenkram
Isenkram Chr Christensen v/ Flemming Bødker
Enkeltmandsvirksomhed
Kirkegade 2
8900 Randers C


Tlf. 8642 0271

web@cc-isenkram.dk

CVR: 2132 2075

Virksomhedsadresse: Middelgade 4, 8900 Randers C

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15.01.2019