Returnering og fortrydelsesret

 

Du har 90 dages fortrydelses- og returret fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen.


 

VIGTIGT

VED MODTAGELSE AF DEFEKT VARE BEDES DU REKLAMERE INDEN 14 DAGE.
DETTE GØR DU VED AT SENDE EN MAIL MED BILLEDE AF VAREN TIL WEB@CC-ISENKRAM.DK - HUSK AT NOTERE ORDRE ID.

SÅ VILLE DET VÆRE EN STOR HJÆLP - TAK

 

 

 

KONTAKT

VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT ALLE TELEFONER BLIVER BESVARET HURTIGST MULIGT
SAMT AT VI BESVARE ALLE MAILS INDENFOR 2-4 HVERDAGE.

 

 

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret fra den dag du har modtaget varen. Se vores handelsbetingelser angående fremgangsmåde ved fortrydelse.
 
Derudover tilbyder vi en udvidet 90 dages fortrydelsesret. Betingelserne for at udnytte den udvidede fortrydelsesret fremgår nedenfor. 

 


Undtaget er varer, som på tidpunktet for fortrydelsen, ikke længere er i sortiment

For at afgøre om du vil udnytte fortrydelsesretten, har du lov til at afprøve varen, men varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.

 

Ønsker du at fortryde købet skal dette meddeles CC Isenkram skriftligt indenfor 90 dage, og produkterne skal tilbageleveres til CC Isenkram senest 14 dage efter meddelelse om fortrydelse er afgivet. Produkterne skal tilbagelevers i væsentlig samme stand og mængde som du har modtaget dem. Produkterne skal tilbagelevers i original emballage, hvis emballagen har en værdi for varen. CC Isenkram kan oplyse dig om emballage har en værdi for varen.

 

Du har hos Isenkram Chr. Christensen mulighed for at afprøve varerne, uden at dette påvirker fortrydelsesretten, såfremt følgende betingelser overholdes; varen returneres uden skader, slid samt i rengjort og pæn stand således, at varen sendes retur til Isenkram CC Isenkram i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Afprøvning af en vare købt på www.cc-isenkram.dk sidestilles med den afprøvning eller demonstration, der kan foretages i vor fysiske butik og det er derfor ikke muligt at returnere en vare, der f.eks. har været benyttet til madlavning.

 

Hygiejneprodukter, der er taget i brug, tages ikke retur, såsom støvsugere, køkkenudstyr og personlig pleje.

 

 

Alle varer købt på www.cc-isenkram.dk returneres til vores butik eller sendes til flg. adresse:

CC Isenkram
Kirkegade 2 - 8900 Randers C

 Bemærk- vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.

 

 

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

 

 

Vigtig:

Vi forventer at du sender varerne retur hurtigst muligt, og senest 14 dage efter at du har meddelt fortrydelse.

 

 

Vi gør opmærksom på:

Hvis du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret, ved at nægte modtagelse eller at afhente din pakke i GLS pakkeshop, vil DU blive debiteret for returfragten, som vil blive modregnet i dit køb/udbetaling.

 

 

 

 

Dokumentation for dit køb samt returformular:

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb, samt udfylde vores returformular, og sende til web@cc-isenkram.dk samt vedhæfte evt. billeder såfremt at varen er beskadiget ved modtagelsen.


 

Tilbagebetaling:

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb du her indbetalt til os ved købet. Tilbagebetaling sker ved hjælp af bank overførsel.

Du skal derfor ved returnering skriftlig meddele os dine bankoplysninger via vores returformular.

 

Bemærk:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi: ·

Du reelt har taget varen i brug.

- Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
- Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
- Du ikke har fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

 

Reklamationsret:

Når du handler på www.cc-isenkram.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du henvende dig på:

 

  • Tlf. 8642 0271 alle hverdage kl. 10.00 til 17.00 - Lørdag og Søndag er vi lukket på telefonen.
  • Mail: web@cc-isenkram.dk

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.