Returnering og fortrydelsesret

 

Du har 90 dages udvidet fortrydelses- og returret fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen.


 

C&C Isenkram 

Middelgade 4

8900 Randers C 

 

Såfremt du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 420271 (man-fre 10-16, lør 10-12) eller e-mail: web@cc-isenkram.dk

Ved henvendelse til vores mail web@cc-isenkram.dk, kan der forventes en ekspeditionstid på 2-5 hverdage. Vi bestræber os efter at besvare både telefon og mail hurtigst muligt. 

 

Ønsker du at returnere en varer, så skal dette foregå til vores webshop. Du kan desuden længere nede på siden læse vilkårene omkring returnering.

 

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du har modtaget varen. Se vores handelsbetingelser angående fremgangsmåde ved fortrydelse.
 
Derudover tilbyder vi en udvidet 90 dages returret. Betingelserne for at udnytte den udvidede fortrydelsesret fremgår nedenfor. 

 


Ved den udvidede fortrydelse er varer, som på tidpunktet for fortrydelsen ikke længere er i sortiment, undtaget.

For at afgøre om du vil udnytte fortrydelsesretten, har du lov til at afprøve varen på samme måde som ved fremvisning i butik, men varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.

 

Ønsker du at fortryde købet skal dette meddeles C&C Isenkram skriftligt indenfor 90 dage, og produkterne skal tilbageleveres til C&C Isenkram senest 14 dage efter meddelelse om fortrydelse er afgivet. Produkterne skal tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som du har modtaget dem. Produkterne skal tilbageleveres i original emballage, hvis emballagen har en værdi for varen. C&C Isenkram kan oplyse dig om emballagen har en værdi for varen.

 

Du har hos C&C Isenkram mulighed for at afprøve varerne, uden at dette påvirker fortrydelsesretten, såfremt følgende betingelser overholdes; varen returneres uden skader, slid samt i rengjort og pæn stand således, at varen sendes retur til Isenkram CC Isenkram i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Afprøvning af en vare købt på www.cc-isenkram.dk sidestilles med den afprøvning eller demonstration, der kan foretages i vores fysiske butik, og det er derfor ikke muligt at returnere en vare, der f.eks. har været benyttet til madlavning.

 

Hygiejneprodukter, der er taget i brug, tages ikke retur, såsom støvsugere, køkkenudstyr og personlig pleje. Det samme gælder madvarer, såsom salte.

 

 

VIGTIGT

For at vi har garanti for at modtage returneringer, er det vigtigt at i bruger GLS som fragtfirma. På denne måde er vi sikret at vi modtager din pakke. 
Vælger du at bruge DAO kan vi ikke stille garanti for at vi har modtaget pakken, eftersom at DAO leverer udenfor vores åbningstider og vælger at 
stille pakken uden opsyn. Derfor har vi ikke mulighed for at refunderer indkøb, vi IKKE har modtaget.

Vi gør opmærksom på at vores nedenstående returlabel KUN gælder forsendelser inden for Danmark.

 

 

 

Alle varer købt på www.cc-isenkram.dk returneres til følgende adresse:

C&C Isenkram
Middelgade 4
8900 Randers C

 Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.

Vi modtager ikke pakker sendt til nærliggende pakkeshops.

 

 

 

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Vi opfordrer dig derfor til at gemme postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

 

 

Vigtig:

Vi forventer, at du sender varerne retur hurtigst muligt, og senest 14 dage efter at du har meddelt fortrydelse.

 

 

Vi gør opmærksom på:

Hvis du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret, ved at nægte modtagelse eller ikke at afhente din pakke i GLS pakkeshop, vil DU blive debiteret for returfragten, som vil blive modregnet i din udbetaling.

 

 

 

 

Dokumentation for dit køb samt returformular:

For at gøre returprocessen lettere og hurtigere for os, bedes du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb i din returpakke. Derudover bedes du udfylde vores returformular, som du finder herunder og gerne vedlægge den i returpakken eller sende den til os pr. mail til web@cc-isenkram.dk.


 

Tilbagebetaling:

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Tilbagebetaling sker ved hjælp af en bankoverførsel.

Du bedes derfor ved returnering skriftligt meddele os dine bankoplysninger via vores returformular, så denne proces er hurtigere, når vi har modtaget din pakke.

 

Bemærk:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

- Du reelt har taget varen i brug.
- Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
- Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
- Du ikke har fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

 

Reklamationsret:

Når du handler på cc-isenkram.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Har du modtaget en vare, som ved modtagelse er defekt eller har en anden fejl, opfordrer vi til, at du reklamerer over dette inden for 14 dage, da dette vil lette din bevisbyrde for, at det var sket allerede ved modtagelse.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du henvende dig på mail: web@cc-isenkram.dk

Send venligst ikke varen retur til os, før du har hørt fra os vedrørende din reklamation.