Forsendelse og levering

 

Track and Trace 

 

C&C Isenkram 

Østergade 14

9700 Brønderslev

 

Såfremt du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 29 64 56 22 (mandag-fredag kl. 10-14) eller mail web@cc-isenkram.dk.

 

Ved henvendelse til vores mail web@cc-isenkram.dk, kan der forventes en ekspeditionstid på 2-5 hverdage. Vi bestræber os efter at besvare både telefon og mail hurtigst muligt. 

 

Ønsker du at returnere en vare, skal dette foregå til ovenstående adresse, Østergade 14, 9700 Brønderslev. 

 

Levering:

www.cc-isenkram.dk sender som hovedregel alle pakker med GLS. Leveringsbetingelserne er derfor herefter. Vi sender desuden pakker til Danmark, Norge, Grønland og de øvrige EU-lande.

 

Vi samler ikke bestillinger i én samlet pakke. Dette betyder, at hvis du har lagt en bestilling og efterfølgende bestiller igen for eksempel samme dag, så samler vi ikke bestillingen i én pakke. 

 

I enkelte tilfælde kan et produkt være i restordre og i så fald vil du modtage information omkring dette hurtigst muligt. Indgår varen i restordre, i en samlet bestilling, vil hele bestillingen blive afsendt samlet, når varen i restordre atter er på lager igen, medmindre andet er aftalt. Beløbet trækkes på kortholders konto, når varen afsendes.

 

C&C Isenkram kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS og forhold, der er udenfor vores rækkevidde, såsom vejrforhold, mangelfuld levering fra 3. mand m.m., medmindre andet følger dansk rets almindelige regler.

 

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS-kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er, at minimum 99% af pakkeposten er fremme rettidig. Bemærk dog, at denne procentsats er gennemsnitlig og kan dække over lokale variationer. Bemærk også, at der ikke leveres på søn- og helligdage.

 

Som kunde bør du gemme den medsendte ordrebekræftelse for at bibeholde den lovbestemte reklamationsret. Vi gør opmærksom på, at køber bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, herunder som følge af forkert håndtering af varen. Varen bedes returneres i original emballage. Manglende eller beskadiget original emballage medfører oftest en forringelse af varens handelsværdi.


Fragt:

 

Danmark:

 

 

   
 

 

Hvis man køber for under 1000,- DKK er fragt prisen: 49,- DKK med levering til pakkeshop

Hvis man køber for over 1000,- DKK er der fragt fri levering til pakkeshop

Ønsker man levering til eget hjem eller erhvervsadresse er prisen 69,- DKK 

 

Vedrørende gaveindpakning medtages dette ikke i faktureringsbeløbet
vedrørende gratis fragt, da det er et produkt, som kan tilvælges/fravælges.