Om C&C Isenkram


C&C Isenkram er en familieejet virksomhed, som i dag drives af 4. generation med hovedsæde i den Kronjyske hovedstad Randers. Vi er stolte af at kunne sige, at vi har over 100 år på bagen, og at butikken gennem årene har udviklet sig til det, den er i dag. Nemlig at være toneangivende indenfor køkkenudstyr, el-apparater, glas, porcelænbestik samt gaveartikler og alt inden for de kendte mærkevarer, såsom Kähler, Kay Bojesen, Scanpan mm.

 
Vores primære mål er til stadighed at kunne servicere kunders behov og efterspørgsel, som kun kan opnås gennem kvalificeret og faglig betjening fra vores kompetente personale.
 
For over 100 år siden, helt præcis den 4. april 1911, åbnede ægteparret Signe og Christian Christensen forretningen Chr. Christensens Udstyrsforretning. Adressen var Kirkegade 4, derefter var adressen de næste mange år Kirkegade 2.
 
 
Nu har vi igen gjort det endnu bedre for vores kunder og lejet det gamle "Modecenteret" i Randers Centrum. Helt ny facade og ikke mindst en meget bedre samt overskuelig indretning i et plan. Butikken er indbydende og giver dig mulighed for at snuse rundt i vores små oaser som er opdelt i alle vores mærker.
 

Hos cc-isenkram har vi i dag en velkendt webshop, som sender varer til lande som Sverige, Norge, Tyskland og naturligvis Danmark. Vi tilbyder IKKE prismatch mellem vores fysiske butik og webshop!
 
cc-isenkram.dk handler med alt til køkken og madlavning, borddækning, bolig og indretning, el-produkter og til sengetøj og det du ikke kan finde indenfor vores område kan du altid kontakte os omkring, så skal vi nok se om det er noget vi kan få hjem.

 

Velkommen til C&C Isenkram – En af Danmarks største isenkram