Betalingsmuligheder på CC Isenkram

Betalingsmuligheder

 

Når du bestiller dine produkter hos www.cc-isenkram.dk, tilbyder vi dig følgende muligheder for betaling. På denne side vil vi kort gennemgå de typer samt betalingsmuligheder, du har på www.cc-isenkram.dk. Hvis du har spørgsmål omkring vores betalingsmuligheder, eller hvis du ønsker at betale på en måde, som vi ikke tilbyder, er du meget velkommen til kontakte os her kontakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIABILL

Køb nu – betal når du vil

Med ViaBill kan du købe dine varer nu og her og betale på delbetaling. Det er sikkert og helt enkelt.
Online-mode sender dig en kvittering, når dine varer er blevet afsendt. Og kort tid efter modtager du en opkrævning fra ViaBill på den e-mail adresse, du har oplyst ved betalingen. Du kan læse mere om ViaBill her.

Fleksibel betaling med ViaBill

ViaBill giver dig mulighed for at betale for dine varer på delbetaling.

ViaBill er en dansk virksomhed, der blandt andet tilbyder finansielle services som f.eks. fleksible betalingsløsninger til webshops og deres kunder. ViaBill består af ViaBill Group A/S, ViaBill A/S og er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og topfolk inden for E-commerce markedet.

 

 

Dankort

Dankort er Danmarks nationale betalingskort. Det kombinerede VISA/Dankort tillader endvidere brug i udlandet. Det er gebyrfrit at anvende Dankort som betalingsmulighed. Når du bruger kortet, bliver beløbet hævet i løbet af et par dage – så ved du altid, hvor mange penge, du har brugt.

 

 

 

eDankort

Med eDankort betaler du via din netbank, når du køber dine varer på internettet. Når du går igennem vores checkout, skal du vælge kreditkort og derefter vælge eDankort. Herefter kommer du ind på din netbank, hvor du skal gennemføre og godkende din betaling.

 

 

 

VISA

Er internationalt kendt og accepteret som betalingskortet i webshops og butikker verden over. Særligt i internethandlen er VISA udbredt især i Europa og Nordamerika. Som betalingskortet har VISA en høj grad af sikkerhed via deres "3D Secure" system. Den øgede sikkerhed består i, at kunden efter indtastning af sine kortoplysninger, skal bekræfte sin 3D Secure-kode. Koden bliver oprettet af kortholderen første gang, der bruges 3D Secure.

 

 

 

VISA Electron

Visa Electron er, modsat VISA, et betalingskort med saldokontrol på kortet, som derfor kun kan bruges, når der er penge på kontoen. Med hensyn til sikkerhed anvender VISA Electron også "3D Secure", hvor kunden skal indtaste sine kortoplysninger og bekræfte sin 3D Secure-kode.

 

 

 

MasterCard

MasterCard er et betalingskort som er globalt anerkendt som betalingsmiddel i over 23 millioner butikker, både fysiske butikker og online. MasterCard har samme høje standard som VISA, hvor "3D Secure" anvendes til sikre online transaktioner imod svindel og misbrug.

 

 

 

MobilePay

MobilePay er en betalingsløsning,som gør det muligt for kunden at foretage en mobilbetaling via app'en MobilePay. MobilePay er udviklet af Danske Bank og som kunde i Danske Bank kan du bruge MobilePay til at betale for dine køb i bl.a. vores webshop. Der er ikke nogen former for gebyrer forbundet med din betaling via MobilePay - e-Gear.dk afholder eventuelle omkostninger forbundet med brugen af MobilePay.

 

 

Betaling:

Vi tager forbehold for manglende leverancer, udsolgte varer, stave- og trykfejl samt evt. pris- og afgiftsændringer.

Alle priser på websitet er dagspriser og angivet i danske kroner og er inklusiv moms samt alle danske afgifter, told m.v.

www.cc-isenkram.dk kan betaling ske via betalingskort. Der kan betales med følgende kort: Dankort, Visa/Dankort, VisaElectron, Diner Club, Eurocard, Mastercard samt American Express.

 

Betaling med kreditkort sker via en sikker forbindelse.

 

OBS

Der kan ikke benyttes gavekort eller tilgodesedler på www.cc-isenkram.dk.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.cc-isenkram.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.