Betalingsmuligheder på CC Isenkram

 

Når du bestiller dine produkter hos CC Isenkram, tilbyder vi dig følgende muligheder for betaling. På denne side vil vi kort gennemgå de typer samt betalingsmuligheder du har på CC Isenkram. Hvis du har spørgsmål omkring vores betalingsmuligheder, eller hvis du ønsker at betale på en måde, vi ikke tilbyder, så du meget velkommen til kontakte os her kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIABILL

Køb nu – betal når du vil

Med ViaBill kan du købe dine varer nu og her og betale på delbetaling. Det er sikkert og helt enkelt.
Online-mode sender dig en kvittering, når dine varer er blevet afsendt. Og kort tid efter modtager du en opkrævning fra ViaBill på den e-mail adresse, du har oplyst ved betalingen. Du kan læse mere om ViaBill her.

Fleksibel betaling med ViaBill

ViaBill giver dig mulighed for at betale for dine varer på delbetaling.

ViaBill er en dansk virksomhed, der blandt andet tilbyder finansielle services som f.eks. fleksible betalingsløsninger til webshops og deres kunder. ViaBill består af ViaBill Group A/S, ViaBill A/S og er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og topfolk inden for E-commerce markedet.

 

 

Dankort

Dankort er Danmarks nationale betalingskort. Det kombinerede VISA/Dankort tillader endvidere brug i udlandet. Det er gebyrfrit at anvende Dankort som betalingsmulighed. Når du bruger kortet, bliver beløbet hævet i løbet af et par dage – så ved du altid, hvor mange penge, du har brugt.

 

 

 

eDankort

Med eDankort betaler du via din netbank, når du køber dine vare på internettet. Når du går igennem vores checkout skal du vælge kredit kort og derefter vælge eDankort. Herefter kommer du ind på din netbank, hvor du skal gennemfører og godkende din betaling.

 

 

 

VISA

er internationalt kendt og accepteret som betalingskortet i webshops og butikker verden over. Især på internethandlen er VISA udbredt især i Europa og Nordamerika. Som betalingskortet har VISA en høj grad af sikkerhed via deres "3D Secure" system. Den øgede sikkerhed består i, at kunden efter indtastning af sine kortoplysninger skal bekræfte sin 3D Secure-kode. Koden bliver oprettet af kortholderen, første gang der bruges 3D Secure.

 

 

 

VISA Electron

Visa Electron er, modsat VISA, et betalingskort med saldokontrol på kortet, som derfor kun kan bruges, når der er penge på kontoen. Med hensyn til sikkerhed anvender VISA Electron også "3D Secure", hvor kunden skal indtaste sine kortoplysninger og bekræfte sin 3D Secure-kode.

 

 

 

MasterCard

MasterCard er et betalingskort som er globalt anerkendt som betalingsmiddel i over 23 millioner butikker, både fysiske butikker og online. MasterCard har samme høje standard som VISA, hvor "3D Secure" anvendes til sikre online transaktioner imod svindel og misbrug.

 

 

 

Maestro

Maestro er forholdsvist udbredt globalt, men er mest populært i Europa og Nordamerika. Maestro er et debetkort, ligesom VISA Electron, og det betyder at beløbet hæves straks på kundens konto ved et køb. Maestro har samme høje standard som VISA og MasterCard, hvor "3D Secure" anvendes til sikre online transaktioner imod svindel og misbrug.

 

 

 

MobilePay

MobilePay er betalingsløsning, der gør det muligt for kunden at foretage en mobilbetaling via app'en MobilePay - MobilePay er udviklet af Danske Bank og som kunde i Danske Bank kan du bruge MobilePay til at betale for dine køb i bla. vores webshop. Der er ikke nogle former for gebyrer forbundet med din betaling via MobilePay - e-Gear.dk afholder eventuelle omkostninger forbundet med brugen af MobilePay.

 

 

 

PayPal

PayPal er en e-handelstjeneste som er meget udbredt globalt. Om du befinder dig i Europa, Amerika, Afrika eller Asien vil PayPal være kendt som et stærkt brand og betalingsinstrument til online transaktioner. PayPal sørger for at overføre transaktioner mellem køber og sælger i enhver form for e-handel på internettet. PayPal tager et procentvist gebyr for hver transaktion og det kræver, at man har oprettet en PayPal konto før man kan gennemføre et køb. Via PayPal kan man som kunde betale online med Visa, MasterCard, American Express eller Discover-betalingskort.

 

 

Betaling:

Vi tager forbehold for manglende leverancer, udsolgte varer, stave og trykfejl samt evt. pris- og afgiftsændringer.

Alle priser på websitet er dagspriser og angivet i danske kroner og er inklusiv moms samt alle danske afgifter, told mv.

www.cc-isenkram.dk kan betaling ske via betalingskort. Der kan betales med flg.

Kort: Dankort, Visa/Dankort, Diner Club, Eurocard, Mastercard, American Express

 

 

Betaling med kreditkort sker via en sikker forbindelse.

OBS. Der kan ikke benyttes gavekort/tilgodeseddel på www.cc-isenkram.dk.

Beløbet for varene trækkes først, når varerne sendes fra www.cc-isenkram.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.