Stel

Stel

Her finder du et bredt udvalg af krus og kopper , tallerkener og skål - noget for en hversmag. Skal det være mønstret eller ensfarvet. Tag en rundtur i de forskellige i stelserier og sammensæt på kryds og tværs.

Tabel Liste

Sorter faldende

41-50 of 784

  1. Bitz - Skål 12 cm. Mat creme/ Blank creme.
    
    55,00 DKK

    Kun online pris

    Skål i stentøj med mat cremefarvet yderside og blank cremefarvet glasur indeni. Skålen er 12 cm i diameter og 6 cm høj, en størrelse der er perfekt til mange ting, lige fra morgenmad, snacks og saucer til småkager, chokolader, bær og frugtstykker. Vis detaljer
  2. Bitz - Tallerken 21 cm, mat creme/blank creme.
    

    Særlige Pris 79,00 DKK

    Kun online pris

    Go' Pris!

    Tallerknen fremstillet i mat creme/blankt cremefarvet stentøj. Dia. 21 cm. Gastro-tallerknernes blanke overflade stimulerer alle sanser med sit legende farvespil, og den større spiseflade giver plads til endnu mere kreativitet i anretningen. Vis detaljer
  3. Bitz - Tallerken 27 cm, mat creme/blank creme.
    

    Særlige Pris 109,00 DKK

    Kun online pris

    Go' Pris!

    Tallerknen fremstillet i mat creme/blankt cremefarvet stentøj. Dia. 27 cm. Gastro-tallerknernes blanke overflade stimulerer alle sanser med sit legende farvespil, og den større spiseflade giver plads til endnu mere kreativitet i anretningen. Vis detaljer
  4. Bitz - Salatskål 30x10 cm, mat creme/blank creme.
    
    299,00 DKK

    Kun online pris

    Stor salatskål i cremefarvet stentøj med en blank glasur på indersiden kombineret med mat reaktiv glasur på ydersiden. Skålen er perfekt til store salater og anretninger. Velegnet til opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220 grader. Dia. 30 cm, højde 10 cm. Vis detaljer
  5. Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Tallerken 21 cm., Rosa
    

    Særlige Pris 199,00 DKK

    Kun online pris

    Go' Pris!

    Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Tallerken 21 cm, Rosa

    Der er endeløse kreative muligheder og farverne i Rhombe Color har en dyb farvemæthed, der vækker følelser og forstærkes af de varme toner. Farverne er udvalgt i et samarbejde med designduoen Stilleben. Rhombe-mønsteret stammer fra Lyngby Porcelæns arkiver og så første gang dagens lys tilbage i 1961. På den fine Rhombe-frokosttallerken i håndlavet porcelæn er mønstret ikke ligesom dengang overført på porcelænet som et mønster, men brugt som relief. Dette giver tallerkenen et simpelt og klassisk udtryk, der pryder borddækningen til både hverdag og fest. Middagstallerkenen er vist i farven rosa.

    Rhombe middagstallerken har 2 års brudgaranti.
    Produktet tåler opvaskemaskine. 

    Materiale: Porcelæn 
    Produktmål: 
    Dia.: 21 cm H: 2,5 cm 

    Vis detaljer
  6. Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Tallerken 23 cm., Terracotta
    
    177,00 DKK

    Kun online pris

    Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Tallerken 23 cm, Terracotta

    Der er endeløse kreative muligheder og farverne i Rhombe Color har en dyb farvemæthed, der vækker følelser og forstærkes af de varme toner. Farverne er udvalgt i et samarbejde med designduoen Stilleben. Rhombe-mønsteret stammer fra Lyngby Porcelæns arkiver og så første gang dagens lys tilbage i 1961. På den fine Rhombe-frokosttallerken i håndlavet porcelæn er mønstret ikke ligesom dengang overført på porcelænet som et mønster, men brugt som relief. Dette giver tallerkenen et simpelt og klassisk udtryk, der pryder borddækningen til både hverdag og fest. Middagstallerkenen er vist i terracotta.

    Rhombe middagstallerken har 2 års brudgaranti.

    Materiale: Porcelæn 
    Produktmål: 
    Dia.: 23 cm H: 2,5 cm 

    Produktet tåler opvaskemaskine 

    Vis detaljer
  7. Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Tallerken 27 cm., Sand
    
    179,00 DKK

    Kun online pris

    Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Tallerken 27 cm, Sand

    Rhombe-mønsteret stammer fra Lyngby Porcelæns arkiver og så første gang dagens lys tilbage i 1961. På den fine Rhombe-middagstallerken i håndlavet porcelæn er mønstret ikke ligesom dengang overført på porcelænet som et mønster, men brugt som relief. Det giver tallerkenen et simpelt og klassisk udtryk, der pryder borddækningen til både hverdag og fest. Med sin dybe farvemæthed bringer Rhombe Color nyt liv til dit middagsbord. Middagstallerkenen er vist i farven sand. Rhombe middagstallerken har 2 års brudgaranti.

    Rhombe Middagstallerken har 2 års brudgaranti.
    Produktet tåler opvaskemaskine. 

    Materiale: Porcelæn 
    Produktmål: Dia.: 27 cm H: 2,5 cm

     

    Vis detaljer
  8. Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Dyb tallerken 24,5 cm., Grøn
    

    Særlige Pris 189,00 DKK

    Kun online pris

    Go' Pris!

    Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Dyb tallerken 24,5 cm, Grøn

    De markante farver i Rhombe Color er udvalgt i et samarbejde med designduoen Stilleben. Serien tilføjer endeløse kreative muligheder og all farvevarianterne kan mixes på kryds og tværs eller sammen med det hvide Rhome stel, præcis som man har lyst til. Rhombe-mønsteret stammer fra Lyngby Porcelæns arkiver og så første gang dagens lys tilbage i 1961. På den fine Rhombe-pastatallerken i håndlavet porcelæn er mønstret ikke ligesom dengang overført på porcelænet som et mønster, men brugt som relief. Dette giver tallerkenen et simpelt og klassisk udtryk, der pryder borddækningen til både hverdag og fest. Middagstallerkenen er vist i grøn porcelæn.

    Rhombe middagstallerken har 2 års brudgaranti.
    Produktet tåler opvaskemaskine. 

    Materiale: Porcelæn 
    Produktmål: 
    Dia.: 24,5 cm H: 6 cm 

    Vis detaljer
  9. Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Krus 33 cl., Rosa
    
    119,00 DKK

    Kun online pris

    Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Krus 33 cl, Rosa

    Klare rene linjer, rosa porcelæn og mønstre fra arkiverne. Med en legende tilgang til hvordan farver og elementer mikses, bringer Rhombe Color nyt liv til den eksisterende Rhombe kollektion i hvid. Rhombe-kruset er en hyldest til det klassiske stel og en fin nyfortolkning af et populært og velkendt mønster, som er hentet fra Lyngby Porcelæns store designarkiv. Alle dele kan kombineres, farvede og hvide elementer på kryds og tværs, præcis som du ønsker det.

    Rhombe-krus har 2 års brudgaranti.
    Produktet tåler opvaskemaskine. 

    Materiale: Porcelæn 
    Produktmål: 
    Dia.: 8,5 cm H: 10,5 cm Vol.: 33 cl 

    Vis detaljer
  10. Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Krus 33 cl., Sand
    

    Særlige Pris 149,00 DKK

    Kun online pris

    Go' Pris!

    Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Krus 33 cl, Sand

    Klare rene linjer, sand porcelæn og mønstre fra arkiverne. Med en legende tilgang til hvordan farver og elementer mikses, bringer Rhombe Color nyt liv til den eksisterende Rhombe kollektion i hvid. Rhombe-kruset er en hyldest til det klassiske stel og en fin nyfortolkning af et populært og velkendt mønster, som er hentet fra Lyngby Porcelæns store designarkiv. Alle dele kan kombineres, farvede og hvide elementer på kryds og tværs, præcis som du ønsker det.

    Rhombe-krus har 2 års brudgaranti.
    Produktet tåler opvaskemaskine. 

    Materiale: Porcelæn 
    Produktmål: 
    Dia: 8,5 cm H: 10,5 cm Vol: 33 cl.

    Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

41-50 of 784