Køkkenvægte & Minuture

Køkkenvægte & minuture

Hvis du ofte laver mad på baggrund af specifikke opskrifter, så er det vigtigt at have en køkkenvægt, da du ofte vil komme ud for, at du skal veje noget af. Her på siden finder du et stort udvalg af køkkenvægte og du kan sågar også være heldig at støde på et godt køkkenvægt tilbud, der giver dig en god mulighed for at erhverve en billig køkkenvægt. Ydermere, så finder du også et glimrende udvalg af minuture, hvorfor dette er stedet at lede, hvis du er på jagt efter et minutur.

Tabel Liste

Sorter faldende

21-22 of 22

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Zone Singles - Minutur, sort
    

    Særlige Pris 149,00 DKK

    Kun online pris

    Go' Pris!

    Zone Singles - Minutur, Sort

    Offline køkkenhygge. Parkér mobilen og gå en tur i køkkenet med minuturet fra Singles. Bag kage med ungerne eller lav middag til den eneste ene. Og grib så uret i den fikse hank og fordriv stege- og bagetider med en god bog på sofaen. 

    Materiale: Metal 
    Produktmål: Dia. 5,4 x 8,9 cm

     

    Vis detaljer
  2. Eva Solo Nordic Kitchen - Minutur
    

    Særlige Pris 239,00 DKK

    Kun online pris

    Go' Pris!

    Hold styr på madlavningen med et dekorativt og praktisk minutur, der desuden er designet med en skridsikker gummibund, så det altid står stabilt på bordet. Tallene er lette at aflæse og betjeningen er enkel. Drej først toppen helt op på 60 minutter og dernæst tilbage på ønsket tid. Uret rengøres nemt og hurtigt med en opvredet klud. Da træ er et levende og organisk materiale forekommer der naturlige variationer. Egetræet vedligeholdes ved regelmæssig oliering. Hvis træets overflade over tid føles ru, anbefaler vi at slibe den tørre overflade med meget fint sandpapir. Olier efterfølgende for at sikre vedligeholdelsen. Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

21-22 of 22

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3