Skærebrætter

Hvis du gerne vil undgå, at skulle skære grøntsager direkte på bordpladen, så skal du naturligvis bruge et skærebræt. Dem findes der heldigvis mange af, hvorfor du både kan få skærebræt i træ og skærebræt i plast. Hvad end du er på udkig efter et skærebræt i træ eller et skærebræt i plast, så kan du med garanti finde det blandt vores store udvalg af skærebrætter, der inkluderer træ skærebræt og plast skærebræt fra et væld af prominente producenter.

Tabel Liste

Sorter faldende

11-20 of 51

  1. HOLM - Serveringsbræt 51 cm., Akacietræ
    
    508,00 DKK

    Kun online pris

    HOLM - Serveringsbræt 51 cm., Akacietræ 

    Stort, rundt serveringbræt i oliebehandlet akacietræ med smukke åretegninger. Arranger masser af små skåle og anretninger på brættet og server buffeten samlet. Der er plads til det hele med den imponerende diameter på hele 51 cm. Brættet er 3 cm højt og har to udfræsede greb i siden.

    Materiale: Akacietræ
    Produktmål: 51 cm 

    Vaskes med varmt vand og mild sæbe. Læg aldrig dit træbræt i blød. Tåler ikke opvaskemaskine. Brættet kan med fordel efterbehandles med madolie et par gange om året

    Vis detaljer
  2. HOLM - Tapasbræt 72x34 cm., Akacietræ
    
    587,00 DKK

    Kun online pris

    HOLM - Tapasbræt 72x34 cm., Akacietræ 

    Flot, stort tapas- og serveringsbræt i oliebehandlet akacietræ med smukke åretegninger. Brættet er ideelt til de helt store brød-, oste- eller tapasanretninger og har i den ene ende et praktisk håndtag.

    Materiale: Akacietræ 
    Produktmål: 72 x 34 x 2,5 cm. 

    Vaskes med varmt vand og mild sæbe. Læg aldrig brættet i blød. Brættet kan med fordel efterbehandles med madolie et par gange om året. 

    Vis detaljer
  3. HOLM - Skære-/serveringsbræt 48 x 20,3 x 1,5 cm, Akacietræ
    
    120,00 DKK

    Kun online pris

    HOLM - Skære-/serveringsbræt 48 x 20,3 x 1,5 cm, Akacietræ

    Flot og organisk serveringsbræt med bløde former. Kan både bruges til servering eller som skærebræt under tilberedning. Med strop og hul, så du kan hænge brættet op. Tåler ikke maskinopvask og må ikke lægges i blød, men vaskes med varmt vand og mild sæbe. Kan med fordel efterbehandles med madolie et par gange om året.

    Materiale: Akacietræ
    Produktmål: 48 x 20,3 x 1,5 cm

    Vis detaljer
  4. HOLM - Serveringsbræt 59x58 cm., Akacietræ
    
    389,00 DKK

    Kun online pris

    HOLM - Serveringsbræt 59x58 cm., Akacietræ

    Imponerende stort skærebræt i oliebehandlet akacietræ med smukke åretegninger. Perfekt til store brød og flutes, flotte oste- og tapasanretninger – eller til at samle hele buffeten på ét bræt.

    Materiale: Akacietræ 
    Produktmål: 59 x 38 x 2,5 cm.

    Vaskes med varmt vand og mild sæbe. Læg aldrig skærebrættet i blød. Brættet kan med fordel efterbehandles med madolie et par gange om året

    Vis detaljer
  5. HOLM - Trancherbræt 59x38x5 cm., Akacietræ
    
    499,00 DKK

    Kun online pris

    HOLM - Trancherbræt 59x38x5 cm., Akacietræ 

    Stort og rummeligt trancherbræt i oliebehandlet akacietræ med god plads til flere stege ad gangen. Brættet har saftrille hele vejen rundt og en praktisk stopliste under den forreste kant, så det ikke glider væk under arbejdet.

    Materiale: Akacietræ
    Produktmål: 59 x 38 x 5 cm. 


    Vis detaljer
  6. Zwilling Hinoki - Skærebræt str. S 22x22x1,5 cm, hinoki træ
    

    Særlige Pris 449,00 DKK

    Kun online pris

    Go' Pris!

    Skærebræt fra Zwilling i Hinoki træ. Hinoki er et cyprestræ, som kun findes i Japan. Træet er meget let, meget hårdført og derfor meget holdbart. Det er også meget modstandsdygtigt overfor vand og kan derfor nemt rengøres. Hinoki har derudover også antibakterielle egenskaber.

    Skærebrættet er lavet ud af ét enkelt stykke træ og man undgår dermed brug af lim, som bruges til samling af mange andre skærebrætter i træ.

    Produktmål: 22x22x1,5 cm

    Materiale: Hinoki træ

    Vis detaljer
  7. Eva Solo - DoubleUp Skærebræt, Green.
    
    399,00 DKK

    Kun online pris

    Ét stort eller to mindre - Green tool DoubleUp er et fleksibelt skærebræt med kraftige magneter, så skærebrætterne kan bruges sammen som ét eller skilles ad til to, afhængigt af opgavens størrelse. Sæt de to skærebrætterne sammen, buk derefter på midten og det er nu let at løfte f.eks. hakkede grøntsager over i pande eller gryde uden det hele ryger ved siden af. Opbevar skærebrættet sat sammen eller lagt oven på hinanden, alt efter pladsen i køkkenet. Tåler maskinopvask. Vis detaljer
  8. Zwilling Four Star - Skærebræt 40x25x3 cm
    
    999,00 DKK

    Kun online pris

    Zwilling Four Star - Skærebræt 40x25x3 cm

    Skærebræt fra Zwilling som er perfekt til alle skære- og tilberedningsopgaver på grund af størrelsen på brættet. Skærebrættet beskytter knivens fine skær, og det er lavet af ét stykke japansk cyprestræ, som er let i vægt og behøver derfor ikke at blive limet sammen.

    Vis detaljer
  9. Scanpan - Skærebræt 35x26 cm, bambus
    

    Særlige Pris 119,00 DKK

    Kun online pris

    Go' Pris!

    Skærebræt i bambus som ikke sløver knivene pga. dets hårdhed. 35x26 cm. TÅLER IKKE OPVASKEMASKINE. Vis detaljer
  10. Scanpan - Skærebræt 50x30 cm, bambus
    

    Særlige Pris 179,00 DKK

    Kun online pris

    Go' Pris!

    Skærebræt i bambus som ikke sløver knivene pga. dets hårdhed. 50x30 cm. TÅLER IKKE OPVASKEMASKINE. Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

11-20 of 51