Køkkenknive & Sakse

Køkkenknive & sakse

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, hvorvidt køkkenknive er en essentiel del af din køkkenbeholdning - for det er de. Du kommer ikke langt i et køkken, hvis ikke du har kvalitetsrigtige og professionelle køkkenknive, som ofte også er at finde under navnet kokkeknive. På denne side finder du et stort udvalg af køkkenknive, hvorfor du med garanti også kan finde en ideel køkkenkniv på denne side, som lever op til dine kriterier og stemmer overens med dine behov.

Tabel Liste

Sorter faldende

31-40 of 123

  1. Lion Sabatier Pluton - Knivsæt 4 dele, Stål/ Sort
    

    Særlige Pris 649,00 DKK

    Kun online pris

    Go' Pris!

    Lion Sabatier Pluton Knivsæt 4 dele, Stål/sort Sættet indeholder en urtekniv (9 cm), brødkniv (13 cm), Kokkekniv (20 cm), Santuko kniv (20 cm) Vis detaljer
  2. Zone Singles - Knivblok 17 x 9 cm., Mud
    
    249,00 DKK

    Kun online pris

    Zone Singles - Knivblok 17 x 9 cm., Mud 

    Med Zones flotte Singles knivblok i et stramt og enkelt design får du plads til alle typer knive. Indsatsen består af hundredvis af tynde plaststrå, som giver dig mulighed for at anbringe dine knive på kryds og tværs.

    Materiale: PP/ TPR 
    Produktmål: L: 17 cm B: 9 cm 

    Vis detaljer
  3. Lion Sabatier Ideal Provence - Santokukniv 13 cm, stål/oliventræ
    
    899,00 DKK

    Kun online pris

    Ideal Provence er en klassisk helsmedet knivserie fra Lion Sabatier, der dækker ethvert behov i køkkenet.

    • Serien har en optimal vægt og balance, der ligger behageligt i hånden.
    • Den superskarpe klinge af rustfrit stål (X50crMoV15) er ekstremt modstandsdygtig over for korrosion og andre påvirkninger.
    • Skaftet er produceret af eksklusivt oliventræ og er påsat med tre gennemgående nitter af rustfrit stål.
    • Fremstillet i Frankrig.
    • Opvaskemaskine anbefales ikke

    Vis detaljer
  4. Scanpan Classic - Fjerkræsaks
    
    279,00 DKK

    Kun online pris

    Scanpan Classic Fjerkræsaks. Saksen er både robust, funktionel, ligger godt i hånden og er nem at rengøre. Tåler opvaskemaskine.

    Vis detaljer
  5. Lion Sabatier - Østerskniv/Parmesankniv
    
    59,00 DKK

    Kun online pris

    Materiale: Rustfrit stål/gummitræ

    Vis detaljer
  6. Zwilling TWIN Fin || Nakiri, 17 cm
    
    399,00 DKK

    Kun online pris

    Zwilling TWIN Fin || Nakiri, 17 cm

    Japanske kokke skærer ofte grøntsager i voldsom hastighed. Dette skyldes på den ene side deres mange års erfaring og på den anden side det rigtige værktøj. Traditionelt bruges en nakiri-kniv til dette i Japan. Nakiri fra TWIN Fin II-serien er "Made in Japan" og har et særligt bredt blad med en længde på 17 cm. Det gør den professionelle kokskniv bare perfekt til hakning af frugt og grøntsager. Ingredienserne kan derefter transporteres direkte i gryden med bladet. Den japanske kniv er lavet af ishærdet N60 rustfrit stål af høj kvalitet og er derfor meget stabil og fleksibel på samme tid. Køkkenknivens design er ekstraordinær: Den elegante form med et interessant gælledesign på håndtaget ser futuristisk ud og er ekstremt funktionelt. Vægten er fint afbalanceret, og kniven er altid god og sikker i hånden. Denne Nakiri køkkenkniv imponerer med sin høje kvalitet og er også opvaskemaskine-sikker.

    Vis detaljer
  7. Zwilling TWIN Fin || Kiritsuke, 23 cm
    
    399,00 DKK

    Kun online pris

    Zwilling TWIN Fin || Kiritsuke, 23 cm

    Vores smarte, lette og usædvanligt komfortable Twin Fin II-knive, der er fremstillet i Japan, blad lavet af Nitro 60 specialformel rustfrit stål har disse knive lang holdbarhed. Den buede understøtning fungerer som en forlængelse af hånden, og det ergonomiske stålhåndtag med gyldent design er hygiejnisk og usædvanligt velafbalanceret og fremmer træthedsfri skæring selv til de største skæreopgaver. Disse professionelle knive er også opvaskemaskine sikre.

    Vis detaljer
  8. Eva Solo - Vuggekniv, Green.
    

    Særlige Pris 149,00 DKK

    Kun online pris

    Go' Pris!

    Green tools kollektionen gør det nemt at vælge det grønne køkken med en række redskaber, som gør tilberedning let og hurtig. Alle redskaber og knive er netop udviklet med fokus på tilberedning af grøntsager og frugt. Rengøringen er lige til at gå til, da alle redskaber tåler maskinopvask. Den halvmåneformede, funktionelle kniv gør hakning af grøntsager lige til at gå til. Vug blot frem og tilbage hen over for eksempel krydderurterne med knivens buede skær. Kniven er udformet med et stabilt og behageligt greb i begge ender. Vedligeholdes ved regelmæssig slibning. Vis detaljer
  9. Eva Solo - Pizza-/krydderurtekniv, Green  Snit, hak og skær nemt og hurtigt. Med denne multifunktionelle kniv skal der kun lette bevægelser til at skære igennem en sprød pizza eller snitte og hakke krydderurter. Kniven er designet med et godt greb, så den
    
    186,00 DKK

    Kun online pris

    Eva Solo - Pizza-/krydderurtekniv, Green

    Snit, hak og skær nemt og hurtigt. Med denne multifunktionelle kniv skal der kun lette bevægelser til at skære igennem en sprød pizza eller snitte og hakke krydderurter. Kniven er designet med et godt greb, så den ligger godt i hånden og gør arbejdet til en leg. Brug varmt vand og opvaskemiddel til rengøringen for at bevare knivens skarphed og undgå maskinopvask.

    Vis detaljer
  10. Lion Sabatier Pluton - Kniv & strygestål, 2 dele
    
    324,00 DKK

    Kun online pris

    Lion Sabatier Pluton - Kniv & strygestål, 2 dele 

    Den klassiske knivserie Pluton fra Lion Sabatier har en optimal vægt og balance som gør at den ligger behageligt i hånden. 

    Klingen er lavet af de super holdbare f X45CrMoV15 rustfrit stål som gør den ekstremt modstandsdygtigover for korrosion og andre påvirkninger. Selve skaftet er produceret af Polyoxymethylene (POM), der er karakteriseret ved en meget hård overflade.

    Tåler ikke opvaskemaskine.

    Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

31-40 of 123