Etly Klarborg

Etly Klarborg

Klarborgnisserne er skabt med hjertet

Når julen står for døren, skal hjemmet pyntes med julelys, juledekorationer og andet juleudsmykning, der afspejler den søde juletid.

Her på siden finder du et stort udvalg af bedårende nisser fra det populære mærke Etly Klarborg, der vil tilføre dit hjem masser af hygge og julestemning.

En Klarborg nisse passer perfekt alle steder - på køkkenbordet, i vindueskarmen, på vitrineskabet i stuen eller hvor end, du ønsker, mor nissen, far nissen eller Thomas, Trine eller Bjørn skal bo henover julen.

Du kan også pynte op med søde snemænd, julegæs eller flotte kalenderlys fra Etly Klarborg.

Hvert år kommer der nye nisser til fra Etly Klarborg, så familien kan udvides år efter år.


Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 35 år solgt og designet de flotte og buttede Klarborgnisser.

Siden Etly åbnede sin egen gårdbutik i 1986, er det blevet til mere end 400 forskellige nisse- og trolde designs, som sælges i hele Danmark.

Etly Klarborg designer sine nisser med hjertet og med inspiration fra den danske gammeldags jul.

Hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi er nogle af de ord, som Etly bruger i sin designproces og inspireres af når et nyt design fødes.

Nisserne er i dag blevet et velkendt juleprodukt, som ikke alene bringer Etlys budskab med ind i de danske stuer, men også er med til at sprede hygge og glæde i mange menneskers hjem.

Der findes rigtige nisser, Klarborgnisser.

Klarborg er en dansk design virksomhed som primært designer figurer til hjemmet.

Etly Klarborg er bedst kendt for sine eventyrlige nisser, som hver jul kommer frem i butikkerne over hele Danmark og spreder hygge og glæde.

Alle Klarborgs figurer er håndstøbte, håndmalede og udført i højeste kvalitet. At de er håndmalet, giver dem deres charme fordi, at hver enkelt nisse har sine egne små personlige træk.

Klarborgnisser er skabt med hjertet Som 4-årig skabte Etly Klarborg sin allerførste nisse, men dengang kunne hun naturligvis ikke vide, at nisser skulle blive et hjertebarn for hende.

At netop hendes nisser skulle komme til at stå i mange, mange hjem og sprede den glæde og hygge, som hun selv holder så meget af ved de eventyrlige væsener.

Kærligheden til nisser er tæt forbundet til Etly Klarborgs mor, der var en fantasifuld og kreativ personlighed, og som kunne fortælle levende om trolde, nisser og andre væsener, så det både gibbede af fryd og gyste ned ad ryggen på Etly og hendes bror. ”Vi var tit med min mor i mosen, hvor hun rejste tørv, og hun fortalte om hele det her eventyrlige univers, som hun forestillede sig derude.

F.eks. stak der nogle steder kæruldstotter op, og så sagde hun ’pas på, I ikke træder på de små troldehoveder: Mosetrolde der er meget sky, og kommer kun frem, når mosekonen brygger’. Og så cyklede vi selvfølgelig ud, når tågen lå over mosen for at se efter mosetroldene. Hun havde beskrevet det hele så livagtigt, at vi selvfølgelig kunne se dem,” fortæller Etly Klarborg.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-24 of 125

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-24 of 125

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5